25.5.07

Teconologies i Comunicació


El futur de la societat passa per saber aplicar les Tecnologies de la Informació i de la comunicació. L’àmbit de la administració local és un clar exemple d’aquesta potencialitat. Les propostes en aquest àmbit ofereixen vàries possibilitats entre les quals podem destacar el paper que pot jugar la web municipal, creant espais per a totes les entitats del municipi o bé per convertir-la en un complement eficient a la gestió de tràmits municipals. Altres possibilitats són ampliar el telecentre municipal dotant-lo de més mitjans tècnics, potenciar l’ús de la Ràdio Municipal, o bé millorar i ampliar l’abast del servei de WIFI per tot el terme municipal.
Cristina Belmonte ha estat la responsable de desenvolupar les polítiques d’incorporació i consolidació de les TIC’s en el nostre programa municipal. Molta feina a fer i moltes iniciatives per actualitzar constantment les possibilitats que aquest món tant apassionant ofereix.

3 comentarios:

Herois dijo...

He renovat el blog!

Sigueu Herois!http://gransherois.blogspot.com/

JOSEP dijo...

Benvolgut Jordi,

Aprofito aquest comentari per anunciar-te que, amb una colla de blocaires que compartim la simpatia per ERC però que discrepem de la línia que la direcció actual ha imprès en el partit, hem creat el portal de blocs Blocs amb Estrella amb l’objectiu de donar suport a la renovació d’Esquerra Republicana de Catalunya, un canvi que entenem que només pot arribar de la mà de Joan Carretero i Rut Carandell.

Vist que els mals de la situació actual que pateix Catalunya provenen en bona part de les decisions de Carod i Puigcercós, penso que hem de començar per aquí. M'agradaria que hi fessis una visita i que t'hi adhereixis si t'engresca la idea. Seria bo que et pengessis el bàner i si fas un article sobre el tema te'l publicarem al portal.

Gràcies.

L'Ignorant Mig-Ocre dijo...

Hola.
Em dic Josep Cabana, i soc militant d’ERC a Blanes.
Perdona’m la irrupció al teu bloc, però et voldria fer saber que el proper dimarts dia 27 de Maig, hi ha una xerrada d’en Joan Carretero a Blanes a la que esteu tots convidats.
Et prego que ho comuniquis a tots els teus companys i companyes de Palafolls, i no cal dir que estarem agraïts i honrats per la vostra presencia.
Aquí tens tots els detalls:
http://elblogdenjosepcabana.blogspot.com/2008/04/50-confirmat-el-27-de-maig-en-joan.html

Gràcies.
Salutacions.
Josep Cabana. (Blanes)