21.5.07

L'Ajuntament al teu servei


El tema que expliquem avui, l’ajuntament al teu servei, és alhora un dels eixos bàsics del nostre programa electoral. En les propostes es detalla l’objectiu final, apropar la gestió de les necessitats periòdiques.

Concretament regularitzarem el calendari de Plens i en notificarem les convocatòries, afavorirem la participació en temes que afectin directament als barris com s’està fent en moltes poblacions del país i que aquí tant costa . També dotarem als professionals de l’Ajuntament dels recursos necessaris per atendre el probable augment de població. I com no la nostra proposta més agosarada i treballada, la creació de la Entitat Municipal Descentralitzada al poble de Sant Genís de Palafolls.

El responsable d’aquesta part del programa ha estat Xavier Salicrú, veí de Sant Genís , que ha experimentat de primera mà la deixadesa administrativa històrica. Com a membre actiu de l’associació ha estat testimoni de les innombrables promeses electorals del PSC cada contesa electoral. Sap bé del que parla i per tant totes aquestes propostes són sens dubte les més reals i aplicables de quantes presenten les altres candidatures.

No hay comentarios: