13.5.07

Els nervis d'en Valentí

Hem rebut a casa la carta que Valentí Agustí ha enviat als veïns del poble per anunciar-nos el que tots ja sabíem, que es torna a presentar. En aquesta carta hi ha un brevíssim resum de les seves propostes de cara a les eleccions. El sorprenent del cas és que en lloc d’aprofundir en el seu projecte o les actuacions de govern es dedica a criticar, denotant un cert i lògic nerviosisme, la feina de la resta de grups que formem part del consistori.
No pots pretendre Valentí que et votem a favor totes i cadascuna de les teves propostes sense ni tant sols haver-te molestat a explicar-les la majoria d’elles. Esquerra no formem part del teu equip i les teves propostes no són les nostres i has d’entendre que en democràcia discrepar és bo, a més d’un dret fonamental.
Una de les teves preocupacions és qui gestionarà aquests grans projectes que dius tenir engegats, ja et diem des d’Esquerra que tot i no compartir-los plenament sabrem ajustar-los a les necessitats reals i si cal tira-los endavant.
Critiques també que l’únic que ens motiva a participar de la vida política municipal és anar en contra de l’actual equip de govern, per tant et convidem a que et tornis a llegir el nostre programa. Humilment et recomanem que si no vols tensions i crispació social no ho afavoreixis, restablint els ponts de diàleg d’altres mandats, dels que tantes vegades en fas bandera. A nosaltres ens agrada dialogar. Tot i entenent que la majoria de crítiques que fas no són per la feina que hem fet des d’Esquerra, ja que sovint ens hem desmarcat de tensions que no porten a res, creiem que com a oposició hem estat responsables i hem donat suport a totes aquelles propostes que contribueixen a millorar el poble.
El nivell de crispació millorarà si baixes el nivell de nerviosisme que denota la teva carta
.

No hay comentarios: