22.5.07

Comptes clars

Avui he estat a Ràdio Palafolls per fer l’entrevista que l’emissora fa a tots el candidats de les formacions polítiques que es presenten a aquestes eleccions. Crec que ha anat força bé i quan n’hem parlat amb la resta del grup tothom m’ha mostrat la seva satisfacció. D’entre les preguntes que en Marc m’ha fet m’ha sobtat que fes referència al cost total de la nostra campanya electoral una qüestió que pensa formular a tots els cap de llista. Trobo interessant parlar obertament d’aquest tema i de fet nosaltres estem per una transparència total dels comptes del consistori tal i com expliquem en el nostre programa. Per tant i tot i que d’entrada no som un ens públic ens ha semblat interessant explicitar no tant sols l’import total de la nostra campanya sinó detallar-lo.

- Programa electoral 1276 euros
- Díptic EMD Sant Genís 200 euros
- Cartells i fustes candidat 750 euros
- Pancartes 170 euros
- Cartells imatge del grup 229.68 euros
- Acte presentació llista 60 euros
- Botifarrada 577.23 euros
- Acte Sant Genís 57 euros
- Sobres participació, flyer, tramesa 1268 euros
- Gravació veu falca ràdio 45 euros

El total ascendeix a 4632.91 euros dels quals 1852 provenen de la seu central del partit i fa referència al material de campanya més genèric i a la tramesa dels sobres de participació. La resta, 2780.91 són aportats per la secció local provinents del 50 % de les quotes d’afiliació al partit de la vintena de militants del municipi i algun que altre ingrés com poden ser la rifa de Nadal.
Aquest és el nostre pressupost detallat, algun altre partit
s’apunta a la inciativa?

4 comentarios:

valentí dijo...

la tranparencia devant de tot, iniciativa es pasen escurant el presopost, i el PP ni parlar-ne es flipant si volen fer el aeroport, comprovar el pla urbanistic i altres projectes com han fet la campanya,com quan van a fer la compra, que treuen diners un de aqui i l'altre d'alla, un compra el pa i l'altre la butifarra,jajaja
quina colla jo ja se histories d'urbanisme del PP, soc un dels nousvinguts, pero vinc de Pineda de mar i bueno que voleu que us expliqui del senyor Pelaez.

valentí dijo...

salud i revolució!!!

roser dijo...

Ahir vaig baixar a Palafolls. Moltes vegades, quan m’acosto al poble, sintonitzo Ràdio Palafolls i ahir, casualment, vaig sentir l’entrevista que li feien a en Jordi Pedemonte. I em va sobtar i sorprendre gratament.

M’explico:

Jordi, fa molts anys que ens coneixem... Bé, pràcticament podríem dir que hem crescut junts.
N’hem passat de totes i jo hagués dit que tenia una idea de tu força fonamentada. Però ahir em vaig adonar que desconeixia una bona part de tu, el qual, i després de sentir-te parlar ahir per la ràdio, vaig entendre i saber que tenies un tret essencial i vital per a qualsevol persona que es troba al capdavant d’un grup i que representa un partit: objectius clars, arguments ben raonats i justificats, base sòlida de partit i, el més important de tot, et creies el què deies.

Amb això tampoc vull dir que no cal millorar res més... Nooo! Res més lluny!!! Però l’experiència és un grau i estic convençuda que poc a poc ho aniràs assolint. Només has de continuar creient-te el projecte.

Així doncs, si l’altre dia vaig donar-vos l’enhorabona a tot l’equip per el que esteu demostrant... avui només t’escric a tu per felicitar-te per l’entrevista d’ahir.
I també per dir-te (-vos) que et (us) continuo oferint (-vos) el meu vot de confiança!!!

Endavant, companys!

(Jo sóc la mala herba)

reig dijo...

Sembla que a CiU li agrada la proposta de creació d'una entitat municipal descentralitzada al poble de Sant Genís, senyal que les seves propostes no deuen de ser prou bones un cop han vist el programa d' ERC per Sant Genís. Felicitats a l' equip d'esquerra per aquesta proposta tan nova i encertada.