21.5.07

ICV-EUiA


Aquest migdia sentia per Ràdio Palafolls l’entrevista a Juan Andrés Osorio. Reconec que he al·lucinat quan s’ha referit a la nostra proposta pel poble de Sant Genís de Palafolls. Venia a dir que la nostra proposta separava i desunia, que les polítiques han d’incloure, no excloure, en definitiva un reguitzell de comentaris poc amables. Jo creia que ICV-EUiA era un partit polític que estava per les llibertats, la participació, inclús per l’autodeterminació dels pobles, etc, o això diuen. També vull pensar que el pensament polític del partit a nivell nacional potser no és ben bé el mateix del de la secció local de Palafolls, perquè del contrari no entendria com han permès i fins i tot en alguns casos promogut algunes de les gairebé seixanta EMD que hi ha arreu del país. Potser no m’hauria d’estranyar ja que al cap i a la fi no deuen haver fet res més que el mateix que les altres tres formacions polítiques, fer una volta pels barris i sectors del municipi i fer la carta als reis de cara a les eleccions.

Pensa amic Osorio que aquesta proposta, fruit de més de dos anys de treball per part de Xavier Salicrú, no és la independència de Sant Genís tant sols un organisme que els permetin gestionar millor els seus serveis principals, que sorgeix fruit d’una iniciativa popular que nosaltres recollim i recolzem i que finalment haurà de ser els propis veïns qui en referèndum, en un democràtic acte de participació ciutadana, hauran de decidir el que millor els convé. I en això estic segur que Esquerra i Iniciativa coincidim.

1 comentario:

reig dijo...

La proposta de creació d'una petita autonomia per sant Genís no separa com diu el senyor Osorio, doncs enriqueix el conjunt del municipi de Palafolls, on senyors d'iniciativa és bàsic per presentar-se a l'ajuntament coneixa la realitat del territori que és preten administrar