20.5.07




Acabo d’arribar a casa després de la botifarrada que hem organitzat al Fòrum Palatiolo. Estem encantadíssims amb unes 180 persones que ens han volgut acompanyar, tot un èxit . Entre les quals gent que ens confessava que havia vingut per les bones sensacions que els havien suposat el nostre programa electoral i la composició de la nostra llista. Ens comentaven la diferència entre les nostres propostes i les dels altres quatre partits. Destaquen que les nostres tenen una visió més de cara a futur plantejant un model de poble i les de la resta de partits que entren més en el mercadeig de promeses per cobrir l’expedient.
I això ens satisfà ja que tenim clar que el model de poble que durant anys ha desenvolupat Valentí Agustí s’ha acabat i que actualment no hi ha una visió clara d’on va el poble. I nosaltres que som joves, implicadíssims en el teixit associatiu del municipi i preparats, varem plantejar les eleccions en un debat més identitari que no pas de promeses d’equipaments, que en això estem tots absolutament d’acord. I només cal mirar quantes propostes es repeteixen en els diferents programes dels altres quatre grups.
Repeteixo doncs moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat i als companys de grup que han fet una gran feina preparant la botifarrada i demostrant que tenim una gran capacitat de mobilització.
I demà al migdia al poble de Sant Genís on presentarem la proposta estrella del nostre programa, l’ Entitat Municipal Descentralitzada. Demà en parlem

No hay comentarios: